VissenCom: Grafisch Ontwerp | Visuele Communicatie
Volg Sofie op:
VissenCom op Twitter VissenCom op Facebook VissenCom op LinkedIn
Home  |   Portfolio  |   Diensten  |   Klanten  |   Contact
Blog-achtig iets
Nieuwste update:
24 oktober 2018
Of noem het nieuws
Op deze pagina wordt verteld waar ik zoal mee bezig ben. Dat kunnen nieuwe projecten zijn, maar bijvoorbeeld ook onderwerpen die interessant zijn voor VISuele COMmunicatie.
Was getekend, Sofie den Ouden

In het vizier
24 oktober 2018
2019 in het teken van optimisme?
"Kleur van het jaar 2019: Spiced Honey
Gekozen door Flexa kleurexperts om het optimisme van nu te weerspiegelen. Spiced Honey is een warme amberkleurige tint, geïnspireerd door de schoonheid van honing. Spiced Honey kan rustgevend, gezellig of levendig zijn naargelang van het palet waarmee je het combineert."
Aldus de website van Flexa.
En laat dat nou net de achtergrondkleur zijn van deze website ...

17 mei 2017
Een zoektocht naar vrijheid
"Conquer and constantly reclaim your freedom.
Master your freedom by nurturing it.
Love the moment — the next second, love freedom."
Zie de vrijheid van Coco Chanel


11 maart 2017
Het voorjaar in beeld
Hoor de vogeltjes, ruik de natuur ... Geniet van een nieuwe lente, een nieuw begin.
Get in the mood with André!


15 januari 2017
Licht in de duisternis
Moderne kunst met moderne technieken, check deze video: mooi!

3 januari 2017
WAT is er mis met 'millenials'?
Chantal van Kollenburg deelde deze video: stof tot nadenken!
Wat gaan wij, of wat ga ik, hiermee doen?


30 december 2016
De werking van Facebook
Ik weet al heel lang dat Facebook met mij 'meedenkt'. Als je een aantal keren op bijvoorbeeld tatoege-artikelen geklikt heb, zou je denken dat iedereen die informatie krijgt en lijkt het onbegrijpelijk als blijkt dat dat niet zo is ...
Daar is een hele logische verklaring voor. Kijk hier, als jij ook wilt weten hoe dat mogelijk is.

22 december 2016
Bezinningsmoment
Mathieu Meijer wees op een filmpje dat me trof. Bijzonder omdat je ziet wat zwaartekracht met een menselijk lichaam doet; feitelijk zie je vooral wat GEBREK AAN zwaartekracht met het menselijk lichaam doet ...
Kijk maar, ervaar zelf ook de emotie en de betrokkenheid, de sfeer en gevoel dat deze beelden oproepen.
Hele fijne feestdagen allemaal!

9 december 2016
Eerste communicatie over Expo Tatoeages
Via Netty Rook en Yvonne Vloemans werd ik op Facebook gewezen op de eerste publicatie over een aankomende expositie in Museum de Vier Quartieren in Oirschot, waarover ik al eerder voorzichtig iets vertelde. Nu is het onderwerp bekend: 'Tatoeages, piercings en andere vormen van lichaamskunst'. Het museum is natuurlijk een kei om de geschiedenis hiervan op te duikelen en te vertellen aan de hand van voorwerpen en dergelijke. Persoonlijk vind ik mijn eventuele 'toegevoegde waarde' in een stukje 'verjonging'. Want hoe en wat leeft dit alles bij mensen in het heden? Zowel bij jeugd, maar net zo goed bij volwassenen en ouderen. Tatoeages zijn een tijdloos verschijnsel. En het lijkt mij de kunst om te mogen laten zien wat daarin speelt in verleden, heden en liefst ook toekomst.
Klik hier voor de publicatie van Omroep Brabant.
Als je iets hebt wat geschikt zou kunnen zijn voor de expo, mag je dat bij mij aanmelden, want ik ben onderdeel van de 'werkgroep' en zorg ervoor dat het bij de juiste persoon komt. Overigens denk niet alleen aan voorwerpen, maar we zijn vooral ook geïnteresseerd in 'verhalen' van mensen zelf met tatoeages, piercings en/of andere vormen van lichaamskunst.
Bel me (06 28 74 39 68), mail me () of stuur me een berichtje op welke manier dan ook.

4 december 2016
Pirelli calendar 2017
'A cry against the terror of perfection and youth.'

Jana Rousakov van House of Philana had een filmpje gedeeld op Facebook over de nieuwe Pirelli Calendar. Het filmpje triggerde. Ik klikte verder naar Pirelli op Facebook en kwam een iets uitgebreider filmpje tegen.
Een Pirelli-kalender NIET over perfecte lichamen, maar over gevoelens en emotie; niet om naakte vrouwen te tonen, maar om de ziel van vrouwen bloot te leggen.

28 november 2016
Verrassend toegankelijk
Op de vraag of ik wilde meedenken over een nieuwe tentoonstelling in Museum de Vier Quartieren in Oirschot, heb ik enthousiast 'ja' gezegd. Ik zeg nog niets wezenlijks over de inhoud. Dat laat ik liever aan het museum zelf over. Wel wil ik al graag vertellen hoe verrassend dingen kunnen lopen.
Met het onderwerp van de tentoonstelling in mijn achterhoofd, kwam ik via Facebook prachtig beeldmateriaal tegen. Nadat ik doorklikte en alle 'swipes' die mogelijk waren had toegepast, verdiepte ik me in het verhaal hierachter. Een Amerikaanse fotograaf in een Kickstarter project met de opbrengsten die bestemd zijn voor een goed doel. Geweldig!
Ik heb per e-mail contact gezocht met de fotograaf en het is een feestje om te ervaren hoe makkelijk dat gaat. En hoe leuk een Amerikaan het lijkt te vinden dat zijn foto's in ons kleine Oirschot wellicht geëxposeerd gaan worden.

14 november 2016
I love Graphic Design
Ik mag gaan meedenken over een nieuwe exposite, er wordt misschien een jubileumboek ontwikkeld en er staan diverse offertes open voor interessante dingen. Een huisstijl, een website, een menukaart, allemaal leuk om te doen. Ik ben dol op mijn vak.
M  +31 (0)6 287 439 68
E  
Copyright © 2018 VissenCom | Alle rechten voorbehouden
Deel deze website: